قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / آشپزی / ترشی خرمالو

ترشی خرمالو

مواد لازم:
خرمالو : یک کیلو
برگه هلو یا زرد آلو یا مخلوط هر : نیم کیلو
سیاه دانه : 1 قاشق مرباخوری
نمک : 1 قاشق مرباخوری
تخم گشنیز نیمکوب : 1 قاشق مرباخوری
پودر گلپر : 1 قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته : نیم کیلو
سرکه : یک لیتر
تمرهندی : یک بسته
طرز تهیه ترشی لیته خرمالو
برای تهیه ی این ترشی از خرمالو ی له شده و بسیار نرم هم می توان استفاده کرد و لازم نیست که حتماً سالم باشد.

خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آن ها نیست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آن ها باید جدا شود، چون پوست ها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی می دهد.
تمرهندی را در سرکه می ریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته های آن را جدا می کنیم. 3- برگه ی هلو یا زرد آلو را که حداقل به مدت 12 ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندی و ” خرمای هسته گرفته ” چرخ می کنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.
پودر گلپر ، تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه های چرخ شده اضافه می کنیم.
سرکه را به اندازه ی دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن می چشیم. بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را می توان کم یا زیاد کرد. این ترشی یک نوع ترشی فوری است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.
ترشی خرمالوی درسته
مواد لازم:
خرمالو یک کیلو
سرکه 700 گرم
گلپر 1 قاشق چای خوری
سیاه دانه 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
1- خرمالوهای درسته و سالم را می شوییم . سپس به طور کامل خشک کرده و درون شیشه می چینیم و به حدی سرکه می ریزیم تا به طور کامل روی آنها را بگیرد.

2- در ازای هر یک کیلو خرمالو یک قاشق مرباخوری نمک به آن می افزاییم.

3- گلپر و سیاه دانه را به آن افزوده و درب آن را به طور کامل می بندیم.

4- ظرف ترشی را در جایی خنک و دور از نور نگهداری می کنیم.

درباره ی AsreAbadeh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *