پنجشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۱
  • تبلیغات
  • اینستاگرام عصرآباده

پایگاه خبری عصر آباده

نمونه سوالات استخدامی قالب وردپرس
  • خانه
  • خبر
  • گزارش
  • دریچه
  • آشپزی
  • مقاله
  • تبلیغات
  • درباره عصر آباده
داغ ترین مطالب
  • جمع آوری مالچ پلاستیکی از مزارع آباده
  • دستگیری ۳۸ اخلالگر در اقلید
  • نامگذاری یکی از خیابان های شهر آباده به نام هلال احمر
  • دستگیری سارق سابقه‌دار با 11 فقره انواع سرقت در آباده
  • همایش خودرویی نهمین سوگواره احلی من العسل در آباده
  • تقدیر از دختران با حجاب برتر در آباده
  • کشف 48 کیلوگرم تریاک در آباده
شما اینجائید:خانه » آشپزی » ته چین تن ماهی

ته چین تن ماهی

تاریخ ارسال: 27 بهمن 1399 در آشپزی ۰

مواد لازم برای تهیه ته چین ماهی

  • تن ماهی ۱ قوطی
  • برنج ۳ پیمانه
  • سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • ماست ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ ق غذا خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول : تفت پیاز و سیر

پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل تابه مقداری روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس سیرها را پوست بگیرید و پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر خارج شود سپس سبزی ها را که پاک کرده و ساطوری ریز خرد کردیم اضافه کنید وهم بزنید تا آب اضافی سبزی کشیده شود و کمی تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم : تهیه مواد میانی تن ماهی

تن ماهی را از قوطی خارج کنید و به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید و در انتهای پخت کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم : تهیه مایه ماستی ته چین تن ماهی

تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس ماست و زعفران و روغن مایه و کمی فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید بیش از حد مواد را هم نزنید وگرنه بوی زهم می گیرد.

مرحله چهارم : تهیه ته چین ماهی

برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کردید روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید کف قابلمه کمی روغن ریخته تا داغ شود برنج آبکش شده را با مایه ماستی خوب مخلوط کنید و نصف آن را داخل قابلمه ریخته و از مایه تن ماهی روی برنج بریزید و با کفگیر کمی فشرده کنید سپس مابقی برنج را بریزید و روی ته چین را صاف کنید و بمدت ۴۵ دقیقه ته چین تن ماهی را دم بگذارید بعد از گذشت ۴۵ دقیقه چک کنید اگر دور دیواره های قالب طلایی شد ته چین تن ماهی ما حاضر است روی ته چین کمی روغن یا کره ریخته سپس  آن را در دیس برگردانید.نوش جان


منبع : پارسی دی

برچسبها
tweet
دستگیری سارقان منازل در آباده
اهدای خون در بهمن آباده

درباره AsreAbadeh

مطالب مرتبط

  • ترشی خرمالو

    ترشی خرمالو

    30 آذر 1399

  • دستور پخت انواع کتلت

    دستور پخت انواع کتلت

    27 فروردین 1398

یک نظر بدهید

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

*

code

دسته‌ها

  • آرشیو ماهنامه نفیر
  • آشپزی
  • اخبار فارس
  • اخبار ویژه
  • تبلیغات
  • خبر
  • دریچه
  • دسته‌بندی نشده
  • سرگرمی
  • گزارش
  • مقاله
  • مهمترین رویداد ها
  • ویژه
  • instagram
  • rss
  • pinterest
پایگاه خبری عصر آباده
  توسط آپ تم