پنجشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۱
  • تبلیغات
  • اینستاگرام عصرآباده

پایگاه خبری عصر آباده

نمونه سوالات استخدامی قالب وردپرس
  • خانه
  • خبر
  • گزارش
  • دریچه
  • آشپزی
  • مقاله
  • تبلیغات
  • درباره عصر آباده
داغ ترین مطالب
  • جمع آوری مالچ پلاستیکی از مزارع آباده
  • دستگیری ۳۸ اخلالگر در اقلید
  • نامگذاری یکی از خیابان های شهر آباده به نام هلال احمر
  • دستگیری سارق سابقه‌دار با 11 فقره انواع سرقت در آباده
  • همایش خودرویی نهمین سوگواره احلی من العسل در آباده
  • تقدیر از دختران با حجاب برتر در آباده
  • کشف 48 کیلوگرم تریاک در آباده
شما اینجائید:خانه » آشپزی » ترشی خرمالو

ترشی خرمالو

تاریخ ارسال: 30 آذر 1399 در آشپزی ۰

مواد لازم:
خرمالو : یک کیلو
برگه هلو یا زرد آلو یا مخلوط هر : نیم کیلو
سیاه دانه : 1 قاشق مرباخوری
نمک : 1 قاشق مرباخوری
تخم گشنیز نیمکوب : 1 قاشق مرباخوری
پودر گلپر : 1 قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته : نیم کیلو
سرکه : یک لیتر
تمرهندی : یک بسته
طرز تهیه ترشی لیته خرمالو
برای تهیه ی این ترشی از خرمالو ی له شده و بسیار نرم هم می توان استفاده کرد و لازم نیست که حتماً سالم باشد.

خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آن ها نیست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آن ها باید جدا شود، چون پوست ها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی می دهد.
تمرهندی را در سرکه می ریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته های آن را جدا می کنیم. 3- برگه ی هلو یا زرد آلو را که حداقل به مدت 12 ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندی و ” خرمای هسته گرفته ” چرخ می کنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.
پودر گلپر ، تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه های چرخ شده اضافه می کنیم.
سرکه را به اندازه ی دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن می چشیم. بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را می توان کم یا زیاد کرد. این ترشی یک نوع ترشی فوری است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.
ترشی خرمالوی درسته
مواد لازم:
خرمالو یک کیلو
سرکه 700 گرم
گلپر 1 قاشق چای خوری
سیاه دانه 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
1- خرمالوهای درسته و سالم را می شوییم . سپس به طور کامل خشک کرده و درون شیشه می چینیم و به حدی سرکه می ریزیم تا به طور کامل روی آنها را بگیرد.

2- در ازای هر یک کیلو خرمالو یک قاشق مرباخوری نمک به آن می افزاییم.

3- گلپر و سیاه دانه را به آن افزوده و درب آن را به طور کامل می بندیم.

4- ظرف ترشی را در جایی خنک و دور از نور نگهداری می کنیم.

برچسبها
tweet
کشف 234 راس گوسفند قاچاق در آباده
توزیع بیش از 400 بسته میوه در آباده به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و شب یلدا

درباره AsreAbadeh

مطالب مرتبط

  • ته چین تن ماهی

    ته چین تن ماهی

    27 بهمن 1399

  • دستور پخت انواع کتلت

    دستور پخت انواع کتلت

    27 فروردین 1398

یک نظر بدهید

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

*

code

دسته‌ها

  • آرشیو ماهنامه نفیر
  • آشپزی
  • اخبار فارس
  • اخبار ویژه
  • تبلیغات
  • خبر
  • دریچه
  • دسته‌بندی نشده
  • سرگرمی
  • گزارش
  • مقاله
  • مهمترین رویداد ها
  • ویژه
  • instagram
  • rss
  • pinterest
پایگاه خبری عصر آباده
  توسط آپ تم