پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل تابه مقداری روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس سیرها را پوست بگیرید و پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر خارج شود سپس سبزی ها را که پاک کرده و ساطوری ریز خرد کردیم اضافه کنید وهم بزنید تا آب اضافی سبزی کشیده شود و کمی تغییر رنگ دهد.
تن ماهی را از قوطی خارج کنید و به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید و در انتهای پخت کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس ماست و زعفران و روغن مایه و کمی فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید بیش از حد مواد را هم نزنید وگرنه بوی زهم می گیرد.
برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کردید روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید کف قابلمه کمی روغن ریخته تا داغ شود برنج آبکش شده را با مایه ماستی خوب مخلوط کنید و نصف آن را داخل قابلمه ریخته و از مایه تن ماهی روی برنج بریزید و با کفگیر کمی فشرده کنید سپس مابقی برنج را بریزید و روی ته چین را صاف کنید و بمدت ۴۵ دقیقه ته چین تن ماهی را دم بگذارید بعد از گذشت ۴۵ دقیقه چک کنید اگر دور دیواره های قالب طلایی شد ته چین تن ماهی ما حاضر است روی ته چین کمی روغن یا کره ریخته سپس آن را در دیس برگردانید.نوش جان
منبع : پارسی دی
30 آذر 1399
27 فروردین 1398